Yritys

Olemme vuodesta 2006 toimineet Turun talousalueella erilaisissa siivouskohteissa. Olen itse siivoustyöhön osallistuva yrittäjä. Vankkaa työkokemusta meillä on sekä sopimussiivouksista että keikkaluontoisemmista muutto- ja perussiivouksista, jotka räätälöimme juuri asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee siivouspuolella kolme henkilöä. Toinen työntekijöistämme on toimitilahuoltajakoulutuksessa, joten käytettävissämme on alan uusin tietotaito. Pienen yrityksen etuna meillä on joustavuus sekä yksilöllinen palvelu.

Meille on tärkeää se, että asiakkaamme tietää kuka heidän toimitiloissaan siivoaa. Palvelusta tulee tällöin henkilökohtaista sekä joustavaa, kun asiat voidaan neuvotella kyseisen siivoojan kanssa suoraan, ilman ylimääräisiä yhteydenottoja.

Vuodesta 2007 meillä on ollut asiakkaana oikeushallinnon yksikkö, joten turvallisuustarkastus on tehty meistä molemmista. Vaitiolovelvollisuuden allekirjoittaminenkaan ei ole meille vierasta, jo eettinen vaitiolo sekä asiakkaiden yksityisyys on meille myös kunnia-asia.

Normaalin saniteettitarvikkeiden, kuten käsipyyhkeet, wc-paperit sekä pesuaineet, lisäksi toimitamme tarvittaessa kaikki toimistotarvikkeet ja jopa kahvipaketit kekseineen toimitiloihinne.

Toivon, että mielenkiintonne palveluamme kohtaan heräsi ja saamme aikaiseksi molempia osapuolia tyydyttävän yhteistyön.